Struktúrált hálózat kiépítés, Üzemeltetés

  „Úgy érzem ma már nincs olyan vállalkozás, aki ne szembesült volna azzal, hogy informatikai rendszere nem elég hatékony (fejlesztésre, karbantartásra szorul) ezzel értékes időt, energiát és nem kevés pénzt veszítve. Gondolom Ön is érezte már így.”

  Struktúrált LAN és Telefon hálózatok kiépítése (UTP/FTP/STP). Koax rendszerek kiépítése (RG-6, RG-11), és szakszerű tervezése.

  Jelenleg a piacon sok-sok informatikai hálózattal/rendszerrel foglalkozó vállalkozást találni, viszont szakmai hozzáértésük már nem egyforma.

  Manapság sokan szakmai tapasztalat és gyakorlat nélkül belekezd egy hálózat kiépítésébe, utána pedig megrendelőink, kétségbe esve hívnak minket, hogy akadozik az internet vagy nincs is. Esetleg informatikusuk nem tudja megkeresni a hibát, mert kábelezésük kész katasztrófa, de folytathatnám azzal is, hogy TV-és rendszerükön rossz az adások minősége (szemcsés, csíkos stb..).

  Hibafeltárásunk és javításunk után jegyzőkönyvezve és hálózat térképpel adjuk át a munkaállomást, ezzel is segítve cége hatékony működését.

  További információért keresse kollégánkat + 36 20 521 6564!