Vállaljuk Tűzjelző, Hő- és Füstelvezető rendszerek tervezését, kiépítését és karbantartását / javítását is. Ezen rendszereket csak képesítéssel rendelkező vállalkozások folytathatják. Célja az életvédelem és a vagyonérték védelme.

  Beépített Tűzjelző Rendszer:

  Tűzjelző rendszerek korai szakaszban érzékelik a tűz eset helyét és idejét. Tűzjelző rendszer kiépítése történhet hatósági előírás miatt, valamint önkéntes vállalási alapon.

  Fontos: ezen rendszereket az Országos Tűzvédelmi Szabályzatban leírtak szerint rendszeresen karbantartani kell, így erre karbantartási szerződést kell kötni egy ezzel a tevékenységgel foglalkozó vállakozással. Kérje felmérésünket!

  Tűzjelző rendszereink kivitelezéseit minden esetben a legmagasabb minőségi előírások szerint végezzük.

  Hő- és Füstelvezetés:

  A tűzvédelmi szellőzőrendszerek, akárcsak a füstelvezető rendszerek, zárt belső terekben füst- és forró égéstermék-mentes zónákat hoznak létre. Tűz esetén csökkentik a helyiségek hőmérsékletét és kívülről levegővel látják el őket. Normál üzemi körülmények között szellőztetésre is használják. Típustól függően, a tűzállósági határértéke 60-120 perc.

  Leggyakrabban általunk telepített vezérlő termékcsalád az OVERMATIC, SIMON RWA, AUMÜLLER, POLON-ALFA, melyeket bátran ajánlunk ügyfeleink részére.